Είναι πολλά τα βράδια που ως παραγωγός γυρνώ στο σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ

Στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα έδωσε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος μίλησε για το πως ξεκίνησε να ασχολείται ως θεατρικός παραγωγός αλλά και για το bullying που δέχθηκε κατά τη θητεία του στον στρατό.

 

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι πολλά τα βράδια που ως παραγωγός γυρνώ στο σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι πολύ επικίνδυνο, επώδυνο και θέλει απίστευτο ψυχικό σθένος.

Το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει είναι η αγάπη γιατί αν είναι ψώνιο θα το κάνεις μια φορά και θα το παρατήσεις. Ήξερα ότι υπάρχουν διάφορα από πίσω αλλά ότι είναι ένα είδος πολέμου, δεν το είχα αντιληφθεί. Μιλάμε για πόλεμο, ο θάνατός σου η ζωή μου και πως να βγάλω τα μάτια του άλλου. Είναι τρομερό. Εγώ όταν ανακοίνωσα φέτος το κλουβί με τις τρελές, με πήραν πολλοί πρωτοκλασάτοι παραγωγοί και μου έκαναν επίθεση.

Να πω και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι με κακιά κουβέντα στο στόμα μονίμως, ότι καλό είναι να δούνε κάτι πριν το κρίνου. Δηλαδή ακούω συνέχεια και μου λένε για τον Λάκη και γιατί δεν πήρες έναν σπουδαίο ηθοποιό. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο ρόλος.  Όταν μπήκε στο γραφείο μου να μιλήσουμε για τον ρόλο του Ζαζά, είδα όλους τους υπαλλήλους μου να χαμογελάνε και είδαμε τον Ζαζά να μπαίνει στο γραφείο. Ήταν πρωί ο ήλιος έκαιγε και μπήκε με τα; καπέλα, με τα τακούνια και λέω Χριστέ μου ο Ζαζά.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε για το bullying ου δέχθηκε μικρότερος: «Όσο με πόνεσε...

διοβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ