Είδαμε πράγματα και καταστάσεις απίστευτες

Είδαμε πράγματα και καταστάσεις απίστευτες

Στην Αθήνα επέστρεψαν ο Γιώργος Μαυρίδης κι οι συνεργάτες του, μετά από την περιπέτεια που είχαν στο Μεξικό και την κράτησή τους. Ο tattoo artist που φέτος θα έχει δική του ταξιδιωτική εκπομπή στο Open, βρέθηκε στο Μεξικό για τις ανάγκες της εκπομπής, όμως, όπως γράφτηκε, λόγω κάποιας παρεξήγησης με τα στοιχεία τους, οι Αρχές προχώρησαν στην κράτησή τους, ενώ όπως αναφέρθηκε κατά την απέλασή τους από την χώρα δημιουργήθηκε ένταση στο αεροπλάνο που ήταν να επιβιβαστούν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τον πιλότο να δίνει εντολή να κατέβουν από το αεροσκάφος.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες με τον παρουσιαστή του Open να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να εξηγεί τι συνέβη πραγματικά. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για όσα έγιναν στο Μεξικό, αλλά και όσα κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σχετικά με την ιστορία.

«Βγάζατε ειδήσεις σε έναν άνθρωπο που ήταν μέσα, δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους τέσσερις μέρες και τον δικάσατε ότι μάλωσε με τον πιλότο, ότι το έπιασαν επειδή μίλησε με αγένεια. Ήμασταν μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων που πήγανε στο Μεξικό να κάνουν γυρίσματα για να περάσουμε καλά. Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό, μετά Βραζιλία για έναν μήνα και κατεβήκαμε στο Μεξικό επειδή έχω ένα πολύ καλό φίλο εδώ και δέκα χρόνια που τον γνωρίζω από τα τατουάζ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δήλωσα τη διεύθυνση και το όνομα ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τις δηλώσεις του στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα