Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες στο Γύθειο με τον μπαμπά της και η επιστροφή στη γενέτειρά της!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες στο Γύθειο με τον μπαμπά της και η επιστροφή στη γενέτειρά της!

Ένα ταξίδι που περίμενε με πολλή αγωνία όλη την περίοδο της καραντίνας κατάφερε να κάνει αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί αυτές τις μέρες να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω γυρισμάτων για τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», αλλά και την προώθηση της νέας της συλλογής ρούχων που σχεδίασε με την Μαίρη Συνατσάκη, ωστόσο έκανε μια μίνι απόδραση στη γενέτειρά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπό, γέμισε βαλίτσες και μόλις σταμάτησε η απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλλους νομούς έφυγε για τη Λακωνία και το πατρικό της σπίτι. Εκεί, η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας συνάντησε τον μπαμπά και την μαμά της, έκανε τις βόλτες της στα αγαπημένα της μέρη και γέμισε τις μπαταρίες της για την επιστροφή στην Αθήνα.

Η ίδια, βέβαια, ανέβασε στο Ιnstagram της φωτογραφίες και video από τις βόλτες με τον μπαμπά της, αλλά και τον περίπατό της με φόντο το απέραντο γαλάζιο στο Γύθειο.

«Κυνηγώ τα όνειρά μου, αλλά ο δρόμος μου πάντα με φέρνει στη γενέτειρά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου και ανέβασε φωτογραφίες από το Γύθειο στα social media…

www.tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα