Σημαντική δωρεά από την οικογένεια Αντετοκούνμπο - Προσέφεραν 10.000 μάσκες για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1137 άτομα
Σημαντική δωρεά από την οικογένεια Αντετοκούνμπο - Προσέφεραν 10.000 μάσκες για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Μια σπουδαία κίνηση έκανε η οικογένεια Αντετοκούνμπο προκειμένου να συμβάλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

 

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσέφεραν 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου, στον οποίο ανήκει η πρώτη ομάδα μπάσκετ που έπαιξε ο «Greek Freak», ο Φιλαθλητικός.

 

Την είδηση γνωστοποίησε ο Δήμος Ζωγράφου, εκφράζοντας σε σχετική ανακοίνωσή του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια.

 

Διάβασε την αναλυτικά:

 

«Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα».

www.tlife.gr

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λιγνάδης: Άνεργος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς τριών αγοριών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα