Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες

 Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες και έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000…

Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια ..θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο?

Και θα το δεχτώ ..αλλά πιστεύω ότι από το survivor κ μετά καταλάβατε ότι κάποιες φορές παραείμαι αυθόρμητος …όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναίκες κ τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη ..

Δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι κάποιος να πετυχαίνει τους στόχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημένα ..αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο …αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει κ με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια …SPAL», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Δεν το είπα τόσο για να απολογηθώ, ούτε για να μου πείτε μπράβο όσο για να δώσω κατεύθυνση στα νέα παιδιά… Οι περισσότεροι έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι κ μόνο κακοπροαίρετοι κ ζηλόφθονοι εμμένουν σε αυτό ακόμα», έγραψε, επίσης, στα σχόλια ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 
 
 
View this post on Instagram

Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000 .. Δεν είμαι ο τυπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου,ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια ..θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο? Και θα το δεχτώ ..αλλά πιστεύω ότι από το survivor κ μετά καταλάβατε ότι καποιες φορές παραείμαι αυθόρμητος ...όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναικες κ τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη ..δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι καποιος να πετυχαίνει τους στοχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημενα ..αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο ...αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει κ με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια ...SPAL

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) onJan 20, 2020 at 7:07am PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα