Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη Νικολέτα Ράλλη!

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη Νικολέτα Ράλλη!

Για τη σχέση του με τη Νικολέτα Ράλλη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και τον λόγο που δεν είναι πια μαζί.

Είπε επίσης πώς τον πρώτο καιρό κρατούσαν φιλικές επαφές, αλλά πλέον αυτό δεν συμβαίνει, μιας και η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει στη ζωή της.

«To στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέτα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη… Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα… Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Το ένιωσα και το έκανα… Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα