Ξέσπασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον: Ψεύτες δεν πήγα να αυτοκτονήσω

Σάλος και ερωτήματα προέκυψαν από δημοσίευμα του ΤΜΖ που ανέφερε σε "αποκλειστικό" του ρεπορτάζ ότι η Πάρις Τζάκσον νοσηλεύτηκε εσπευσμένα ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας στον απόηχο του ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" και των αποκαλύψεων για τον πατέρα της.

Όπως ισχυρίζεται το TMZ, επικαλούμενο πηγές της οικογένειας, η Πάρις επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Ωστόσο η ίδια η Πάρις, διέψευσε κάθε παραφιλολογία, γράφοντας οργισμένη στο Twitter:

"Γα...σου ΤΜΖ. Γαμ...οι ψεύτες".

 

Θυμίζουμε ωστόσο πως η ίδια είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν, το 2013. Έχει αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού στα δεκατέσσερά της χρόνια, κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ. Ποτέ δεν αποκάλυψε και τον δράστη. Αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξε με ναρκωτικές ουσίες και οδηγήθηκε μέχρι και στο αυτοτραυματιστεί προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της.

Ωστόσο, οικογενειακός φίλος ανέτρεψε τα λεγόμενά της, ισχυριζόμενος πως ο πραγματικός λόγος για την απόπειρά της, ήταν άλλος. Δηλαδή, το γεγονός ότι ο Μάικλ δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της βελτίωσε αρκετά τη ζωή. Άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παντρεύτηκε τον Μάικλ Σνόντι.

Το τελευταίο διάστημα πάντως εισήλθε εκ νέου σε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης.

 

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα