Νεκρή βρέθηκε, στα 18 της, η αδελφή διάσημου τραγουδιστή

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο βρέθηκε η αδερφή του Λούις Τόμλινσον, τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction, Φελίσιτι, σε ηλικία μόλις 18 χρονών, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή.

Ο θάνατος της Φελίσιτι, σχεδιάστριας μόδας και πολύ δημοφιλούς περσόνας στο Instagram, όπου είχε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια ακολούθους, έρχεται τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρα τους, Τζοάνα, από λευχαιμία το 2016.

Σύμφωνα με την Sun, ο Λούις Τόμλινσον είναι συντετριμμένος από το θάνατό της και χαρακτήρισε την αδερφή του «αγαπητή, λαμπερή και πανέμορφη» χθες το βράδυ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ακύρωσε την σημερινή του εμφάνιση στο Comic Relief, όπου θα ερμήνευε το νέο σόλο τραγούδι του.

Η 18χρονη κατέρρευσε πιθανότατα από καρδιακή προσβολή στο διαμέρισμά της στο Ερλς Κορτ, στο δυτικό Λονδίνο, την Τετάρτη το μεσημέρι. Η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη ναρκωτικών στο διαμέρισμα. Ο θάνατος της Φελίσιτι – γνωστή ως Φίτσι – αντιμετωπίζεται, επί του παρόντος, ως «ανεξήγητος».

Κάποιος που ήταν μαζί της εκείνη την χρονική στιγμή ειδοποίησε τις αρχές. Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 12:52 μ.μ. την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ύστερα από αναφορά για μια γυναίκα με καρδιακή ανακοπή. Οι Αξιωματούχοι έσπευσαν στο σημείο. Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 18 χρονών ήταν ήδη νεκρή. Η αστυνομία βρίσκεται στη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών της. Στο αυτό το σημείο, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος. Μια νεκροψία θα λάβει χώρα εν ευθέτω χρόνω. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Ο 27χρονος Λούις Τόμλινσον εργαζόταν στο Λονδίνο όταν η αστυνομία τον ενημέρωσε για τον θάνατο της αδερφής του. Ο κριτής του X Factor ήταν πολύ δεμένος με την αδερφή του.

Η μητέρα τους πέθανε στα τέλη του 2016, αφήνοντας πίσω της συνολικά 7 παιδιά, μεταξύ των οποίων και δίδυμα που είναι 5,5 χρονών.

 

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα