Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: Για να αφεθώ σε έναν άντρα πρέπει...

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: Για να αφεθώ σε έναν άντρα πρέπει...

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν έχει διαρρεύσει ποτέ τι τρέχει στην προσωπική της ζωή.

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά, πάντως, αποκάλυψε τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να τη «ρίξει». Κι όπως προκύπτει, αυτό μπορεί να ειναι κάτι πολύ δύσκολο ή πολύ εύκολο κι... ακαριαίο!

«Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος! Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός αν είναι τόσο μάγκας και με κερδίσει. Αλλά πρέπει να αισθανθώ εμπιστοσύνη», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Πρωινού», μιλώντας περί ερωτικών ραντεβού, με αφορμή τη νέα σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με την Πωλίνα Τριγωνίδου.

Και πρόσθεσε στον αέρα της εκπομπής της «Εγώ σέβομαι πώς τα βλέπει ο καθένας, δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Είναι το πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος. Για να λειτουργήσω πρέπει να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Και για να έχω εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Αν είναι κάποιος τόσο μάγκας και με πείσει... Είμαι 39 χρονών, δε μου έχει τύχει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα