Κραουνάκης για την δήλωση υπέρ Πολάκη: Δεν θυμάμαι να είπα κάτι, αλλά τον αγαπώ

Κραουνάκης για την δήλωση υπέρ Πολάκη: Δεν θυμάμαι να είπα κάτι, αλλά τον αγαπώ

Τη δήλωση λατρείας που δημοσίευσε ο ιστότοπος FAQ για τον Παύλο Πολάκη «μαζεύει» ο Σταμάτης Κραουνάκης, δηλώνοντας μεν πως δεν έχει προβεί σε τέτοιο σχόλιο, εκφράζοντας δε την αγάπη του στον αναπληρωτή υπουργό.

«Συγγνώμη παιδιά αυτή τη δήλωσή μου για τον Πολάκη που τη βρήκατε δημοσιευμένη και την ανακυκλώνετε;», διερωτάται ο καλλιτέχνης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σε σχόλιο του, κάτω από την ανάρτηση, ξεκαθαρίζει: «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

«Το να ανακυκλώνεται μια δήλωση που δεν έχω κάνει, είναι πολύ ύποπτο και δεν κάνει σε τίποτα καλό από το να οξύνει ανόητες αντιθέσεις. Αμα βρείτε την πηγή ενημερώστε με», προσθέτει.

Ο ιστότοπος FAQ πόσταρε στο Twitter δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη στην οποία φέρεται να είπε: «Εζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...».

 

.iefimerida

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα