Το μήνυμα του Ντίνου Καρύδη: Βοήθησε με Παναγιά μου

 Τρεις μήνες πέρασαν από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Ντίνος Καρύδης, μετά τη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για το θέμα της Μακεδονία όπου συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Ντίνος Καρύδης, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό το οποίο είχε συσσωρευθεί στους πνεύμονές του.

Σήμερα, πέρασε ξανά τη πόρτα του νοσοκομείου ώστε να κάνει επαναληπτικές εξετάσεις και να ελέγχει ο γιατρός την κατάσταση της υγείας του.

Ο ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών. «Είμαι καλύτερα και καλά σε τρεις μήνες» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

«Επισκέφθηκα τον καρδιολόγο για τον βηματοδότη καρδιάς-ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Μακάρι να είμαι καλά τον Οκτώβρη. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Δεν αντέχω άλλο μακριά απ' την ανάσα, τη σιωπή, το γέλιο, και το δάκρυ του αγαπημένου θεατρόφιλου κοινού και γιατί όχι το χειροκρότημά του. Του κοινού που δεν με πρόδωσε ποτέ Βοήθησέ με Παναγιά μου!» έγραψε μέσα στη φωτογραφία και πάνω από την εικόνα της Παναγίας που «ανέβασε» ο Ντίνος Καρύδης

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα