Μαρία Νεφέλη Γαζή: Ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA εξακολουθεί να με κατηγορεί

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA εξακολουθεί να με κατηγορεί

Μπορεί το τεστ DNA ν’ απέδειξε πως πατέρας του γιου της νεαρής χορεύτριας Μαρίας Νεφέλης Γαζή είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης, αλλά η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι συνεχίζει με αμείωτη ένταση. Η νεαρή ηθοποιός μετά το τέλος της διαδικασίας, έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια με δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου. Με δίδαξαν πως στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με πρόσωπα και άνθρωποι με προσωπεία και πως ο Θεός επιλέγει δύσβατους δρόμους για να σε μάθει να τους ξεχωρίζεις. Πως το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του είναι να είναι να τον σέβεται για να μπορεί να σέβεται και τους άλλους (...)

Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας) τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη να κρατήσει χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να με κατηγορεί…».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα