Κρατερός Κατσούλης: Η αλλαγή στην εμφάνιση και το μήνυμα που μας κάνει να ξανασκεφτούμε

Ο Κρατερός Κατσούλης με μια συγκινητική εξομολόγηση και μια φωτογραφία αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει.

Οι αλλαγές στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη το 2018 ήταν πολλές. Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People, αφορμή για τις περισσότερες από αυτές ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στις αρχές της χρονιάς το όποιο λειτούργησε σαν σοκ για εκείνον.

«Εκείνη την ημέρα είχα διπλή παράσταση. Με πήγαν στο νοσοκομείο διότι από το μεσημέρι είχε αρχίσει να παραλύει η αριστερή μου πλευρά, από το μέσον της πλάτης και κάτω. Δεν πονούσα, γι’ αυτό έβγαλα και την πρώτη παράσταση. Στο διάλειμμα όμως της δεύτερης δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου.  Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για μένα και την υγεία μου, πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι νόμιζα. Ελπίζω να είναι και το τελευταίο. Ευτυχώς έχω αποκατασταθεί πλήρως και, με τη βοήθεια της διατροφής σε συνδυασμό με τη γυμναστική, βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήμουν πριν δεκαπέντε χρόνια» είχε πει χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ίδιος αποφάσισε να αποχαιρετίσει αυτήν την χρονιά αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία του που τον δείχνει στο επίπονο τότε, τον Φεβρουάριο του 2018 και στο σαφώς καλύτερο σήμερα, τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Η αλλαγή στην εικόνα του είναι εμφανής στην φωτογραφία, και η διάθεσή του για νέα ξεκινήματα με ευγνωμοσύνη και αγάπη στη ζωή είναι εμφανής στο μήνυμα με το οποίο τη συνόδευσε.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φεβρουάριος 2018 ... Τέλη Δεκεμβρίου 2018 ... Το πριν , και το μετά... Για την ακρίβεια , 11 μήνες μετά ... και πολλές αλλαγές ! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανταλλάσουμε ευχες! Πάνω κάτω τις ίδιες! Υγεία, αγάπη ,χαρά , τύχη σε διάφορες παραλλαγές ! Ίσως κάπως μηχανικά , ίσως κάπως απο συνήθεια , ίσως γιατί θεωρούμε ακόμα και ότι μας οφείλεται δικαιωματικά .... ?! Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ευχηθήκαμε , τα προσπαθήσαμε , τα θέλαμε... Γιατί η αληθεια είναι, και το γνωρίζουμε βαθιά μεσα μας, ότι στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο, τίποτα σίγουρο και για πάντα... Μόνο η πρόθεση και η προσπάθεια! Και δυστυχώς οι περισσότεροι απο εμάς το θυμόμαστε αυτο , μόνο όταν κάτι χαθεί , ή κινδυνέψει να χαθεί... Τότε κάποιες φορές , συνειδητοποιούμε ποσό σημαντικά όμορφη φωτεινή , χρωματιστή και όχι αιώνια , είναι η ζωή μας , πόσο σημαντικά είναι τα απλά , και ποσο καθόλου δεν είναι , για να την σκορπίζουμε και μάλιστα κάποιες φορές με επιμονή , συνέπεια και πειθαρχία , ξεχνώντας ή μεταφέροντας για αργότερα ? αυτά που πραγματικά θέλουμε! Δίνοντας αγάπη γενναιόδωρα , μόνο πιο ευτυχισμένοι μπορούμε να γίνουμε! Δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό , σε ο,τι κάνουμε , μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν όλα! Όντας αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρώτα και μετά με όλους τους γύρω μας , μόνο ομορφότερες σχέσεις φτιάχνουμε! Ζώντας το παρόν , αναγνωρίζοντας το παρελθόν, μόνο φωτεινότερο μέλλον μπορούμε να φτιάξουμε! Συγχωρώντας και κατανοώντας τα λάθη μας , μπορούμε να συγχωρούμε και να καταλαβαίνουμε διαφορετικά και τους άλλους! Για να είναι το 2019 μια πραγματικά , νέα , διαφορετική χρονιά! Αληθινα , πιο χαρούμενη, δημιουργική , φωτεινή , με υγεία , αγαπη και καλύτερη τύχη , που και εμείς θα φροντίσουμε οι ίδιοι , και για εμάς , και για τους γύρω μας! Σας χαιρετώ με τον τελευταίο διαλογο απο το Θεατρικο έργο « η μικρή μας πόλη» του Θόρτον Ουάιλντερ : «-Καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τη ζωή που ζούνε ;! Την νιώθουν κάθε λεπτό, κάθε λεπτό, που περνάει;! -Οι ποιητές και οι άγιοι ίσως , την νιώθουν κάπως ...» Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή χρονιά , απο καρδιάς .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις30 Δεκ, 2018 στις 1:34 μμ PST



 «Φεβρουάριος 2018 … Τέλη Δεκεμβρίου 2018 … Το πριν , και το μετά… Για την ακρίβεια , 11 μήνες μετά … και πολλές αλλαγές ! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανταλλάσσουμε ευχές!  Πάνω κάτω τις ίδιες! Υγεία, αγάπη, χαρά, τύχη σε διάφορες παραλλαγές! Ίσως κάπως μηχανικά, ίσως κάπως από συνήθεια, ίσως γιατί θεωρούμε ακόμα και ότι μας οφείλεται δικαιωματικά. Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ευχηθήκαμε, τα προσπαθήσαμε, τα θέλαμε… Γιατί η αλήθεια είναι, και το γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας, ότι στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο, τίποτα σίγουρο και για πάντα… Μόνο η πρόθεση και η προσπάθεια! Και δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς το θυμόμαστε αυτό, μόνο όταν κάτι χαθεί, ή κινδυνέψει να χαθεί… Τότε κάποιες φορές , συνειδητοποιούμε ποσό σημαντικά όμορφη φωτεινή , χρωματιστή και όχι αιώνια , είναι η ζωή μας , πόσο σημαντικά είναι τα απλά , και πόσο καθόλου δεν είναι, για να την σκορπίζουμε και μάλιστα κάποιες φορές με επιμονή , συνέπεια και πειθαρχία, ξεχνώντας ή μεταφέροντας για αργότερα, αυτά που πραγματικά θέλουμε!» γράφει ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

«Δίνοντας αγάπη γενναιόδωρα, μόνο πιο ευτυχισμένοι μπορούμε να γίνουμε! Δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, σε ο,τι κάνουμε, μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν όλα! Όντας αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρώτα και μετά με όλους τους γύρω μας, μόνο ομορφότερες σχέσεις φτιάχνουμε! Ζώντας το παρόν, αναγνωρίζοντας το παρελθόν, μόνο φωτεινότερο μέλλον μπορούμε να φτιάξουμε! Συγχωρώντας και κατανοώντας τα λάθη μας , μπορούμε να συγχωρούμε και να καταλαβαίνουμε διαφορετικά και τους άλλους!

Για να είναι το 2019 μια πραγματικά, νέα, διαφορετική χρονιά! Αληθινά, πιο χαρούμενη, δημιουργική, φωτεινή, με υγεία, αγάπη και καλύτερη τύχη, που και εμείς θα φροντίσουμε οι ίδιοι,  και για εμάς, και για τους γύρω μας!

Σας χαιρετώ με τον τελευταίο διάλογο από το Θεατρικό έργο « η μικρή μας πόλη» του Θόρτον Ουάιλντερ: «-Καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τη ζωή που ζούνε; Την νιώθουν κάθε λεπτό, κάθε λεπτό, που περνάει; -Οι ποιητές και οι άγιοι ίσως, την νιώθουν κάπως …» Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή χρονιά, από καρδιάς», καταλήγει και δεν θα μπορούσε να μοιραστεί πιο ουσιαστικές ευχές.

ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα