Τι έλεγε η Μαριάννα Τόλη σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

Τι έλεγε η Μαριάννα Τόλη σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

Για την απώλεια του συζύγου της, αλλά και για τον αγαπημένο της γιο, είχε μιλήσει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις η Μαριάννα Τόλη, που έφυγε χθες από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» του Alpha, η Μαριάννα Τόλη είχε δηλώσει: «Η μητρότητα ήταν ό,τι ωραιότερο έχει υπάρξει στη ζωή μου και αγάπησα πάρα πολύ αυτό το παιδάκι. Είναι 21 ετών. Τον κοιτάζω έτσι και τον θαυμάζω».

Ερωτηθείσα αν είχε αναλάβει και το ρόλο του πατέρα στο μεγάλωμα του γιου της, είχε πει: «Εννοείται, αφού έχασε τον πατέρα του ναι. Και αναγκάζεται κανείς να γίνει και αυστηρός. Οι μητέρες συνήθως με τα αγόρια δεν πρέπει να είναι πολύ αυστηρές, αλλά αναγκάστηκα να γίνω λίγο αυστηρή, να κρατήσω όρια».

Όσον αφορά το αν υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή της που να μην ήταν ταπεινή, είχε παραδεχθεί: «Όταν είναι κανείς νέος και έχει όλη τη ζωή μπροστά του και όταν έχει ταλέντα, δεν είναι όσο ταπεινός είναι όταν μεγαλώνει».

Είχε αναφερθεί επίσης και στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, σχολιάζοντας: «Θεωρώ επικίνδυνο έναν άνθρωπο που μοιάζει να είναι τόσο φασίστας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι Αμερικάνοι ψηφίσανε έναν τέτοιο άνθρωπο. Όλη η δημοκρατία κλαίει».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα