Δύσκολες στιγμές για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη

Δύσκολες στιγμές για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη

Δύσκολες γώρες για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα. Ο ηθοποιός λόγω οικονομικών προβλημάτων και μετά την έξωση που του έκαναν, για την οποία είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες, αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε γηροκομείο.

Νιώθει απέραντο πόνο, θλίψη και μοναξιά, ενώ είναι χωρίς σύνταξη, οικονομικά ανήμπορος και μόνος του. Στο πλευρό του, βέβαια, βρίσκεται πάντοτε ο καλός του φίλος και ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με τον οποίο επισκέφθηκαν μαζί το Γηροκομείο Αθηνών όπου θα μείνει.

Ο Γιάννης Ρώτας μίλησε στην κάμερα και δήλωσε πως με την οικογένειά του έχουν λίγο "χαθεί", αλλά έχει μια ανιψιά την οποία υπέραγαπά. Επίσης, είπε πως πολλές φορές ξυπνούν οι αναμνήσεις του και νοσταλγεί τον παλιό καιρό, όσο ζούσε και ο αδελφός του, ο Στάθης Ψάλτης.

Στη κάμερα μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εξήγησε πως τους βοήθησε το ΔΣ του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, ώστε να μπει στο Γηροκομείο Αθηνών. Υπήρχαν κάποια κριτήρια, έκαναν όλες τις εξετάσεις που χρειάζονταν και τα κατάφεραν να τον μεταφέρουν εκεί.

Ο Γιάννης Ρώτας με όση δύναμη διαθέτει, δήλωσε πως ελπίζει να πάνε όλα καλά και να μείνει στο γηροκομείο μέχρι να ηρεμήσει, αφού πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό. Επίσης, είπε πως είναι σίγουρος ότι αν ζούσε ο αδελφός του, δεν θα ήταν τώρα εκεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα