Η αντίδραση της Σωτηροπούλου στη μίμηση που έκανε ο Καπουτζίδης στον Μαραβέγια

Στον φετινό τελικό του The Voice ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεπέρασε τον εαυτό του.

Θέλοντας να "τρολάρει" την κριτική επιτροπή, δημιούργησε ένα τραγούδι και video-clip όπου μιμείται τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου "πειράζοντας" την επιτυχία της τελευταίας, "Υπάρχει Λόγος".

Στο video-clip ο Καπουτζίδης περιγράφει τον καημό των τριών κριτών που δεν έχουν "σταυρώσει" νίκη στο παιχνίδι και τον θυμό τους απέναντι στον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος σχεδόν κάθε χρόνο κερδίζει, όπως έγινε και φέτος.

Βέβαια, από το εξαιρετικό αυτό video δεν λείπει και ο Μαραβέγιας, τον οποίο ο Καπουτζίδης μιμείται εξαιρετικά, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που μιλά, που ντύνεται, που συμπεριφέρεται και, κυρίως, στη χαρά και τη θετική αύρα που πάντα έχει.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε την επόμενη μέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από τα backstage του video-clip, δείχνοντάς μας το πόσο καλά πέρασαν οι συντελεστές κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η πανέμορφη ηθοποιός και σύντροφος του Κωστή Μαραβέγια, βλέποντας την ανάρτηση του Καπουτζίδη, εξέφρασε το πόσο πολύ της άρεσε το video-clip, αφήνοντας το παρακάτω σχόλιο με πολλά "χειροκροτήματα".

"Κλαίω από χθες. Θέλω να 'ρθεις να ζήσεις μαζί μας".

Το σχόλιο της Σωτηροπούλου στο βίντεο που ο Καπουτζίδης μιμείται τον Μαραβέγια

Δείτε ολόκληρο το video-clip που έπαιξε στον τελικό του The Voice:

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα