Γιάννης Πάριος: Μετανιώνω που δε ζήτησα συγγνώμη από τον πατέρα μου

Γιάννης Πάριος: Μετανιώνω που δε ζήτησα συγγνώμη από τον πατέρα μου

O Γιάννης Πάριος δε συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις παρά μόνο όταν νιώσει ότι έχει να πει κάτι.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του αλλά και τα παιδιά του.

«Η ζωή μας είναι σύντομη, λίγη και στην ουσία μένει μια πίκρα. Λέμε «δεν προλάβαμε να ζητήσουμε συγνώμη από αυτό τον άνθρωπο». Δεν ξέρω να πω αν μετανιώνω ή δε μετανιώνω, στην ουσία όταν το βράδυ είμαι μόνος μου λέω «μετανιώνω που δε ζήτησα συγνώμη ή που δεν ήμουν καλύτερος από αυτό που έπρεπε να είμαι», χωρίς να έχω κάνει κακό σε κανέναν», ανέφερε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όταν ο Γιάννης Πάριος ήταν 18 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του.

«Υπήρχε ένας και μοναδικός και ήταν ο πατέρας μου που δεν είχα χρήματα να τον κάνω καλά. Τον έζησα τα χρόνια που με διαμορφώνανε σαν χαρακτήρα. Και αυτά τα χρόνια ήταν τα παιδικά μου. Περίμενα να φύγει η κυρά Μαρουσό από το κρεβάτι και να πάω εκεί κοντά του, να τον ακούω αν ψέλνει».

Πώς αντέδρασε άραγε ο πατέρας του όταν του είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι; «Ήταν ο μοναδικός, ή ένας από τους ελάχιστους, που μου είπε “εγώ παιδί μου σου έχω εμπιστοσύνη για αυτό που θέλεις να κάνεις, προχώρα”».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα