Μην αφήσετε να κυνηγήσουν την Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα

Μην αφήσετε να κυνηγήσουν την Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα

Συμβουλές στην Μέγκαν Μαρκλ έδωσε με συνέντευξη του στην Daily Mail ο πρώην μπάτλερ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, Νταϊάνα, Πολ Μπιούρελ, ο οποίος έκανε έκκληση στην βασιλική οικογένεια να προστατεύσει την δούκισσα του Σάσσεξ από τον Τύπο.

«Πάντα επρόκειτο να συμβεί το ήξερα όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια. Θα είχε τον μήνα του μέλιτος, μετά τον γάμο, όλα εξαιρετικά, ούτε μία λέξη εναντίον της και μετά συμβαίνει. Τα μίντια ψάχνουν για μία άλλη γωνία. Συνέβη στην Νταϊάνα», είπε ο Πολ Μπιούρελ, ο οποίος βρίσκει αρκετές ομοιότητες της Μαρκλ με την μητέρα του πρίγκιπα Χάρι. 

Όπως εξηγεί η Μαρκλ, όπως η Νταϊάνα, έχουν ταπεινή καταγωγή εν αντιθέσει με την Κέιτ Μίντλετον που κινούνταν πάντα στους ίδιους κύκλους με την βασιλική οικογένεια. Γι’ αυτό ο Πολ Μπιούρελ πιστεύει ότι αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα θέλουν να βάλουν «τρικλοποδιές» στην Μαρκλ, την οποία συμβουλεύει να μιλάει ανοιχτά και να συμβουλεύεται τον πρίγκιπα Χάρι και την βασίλισσα Ελισάβετ. 

«Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και είναι δύσκολο. Αλλά έχει τον Χάρι, ο οποίος το έχει περάσει. Απλά θα πρέπει να τον ακούει και να είναι φίλη με την γιαγιά του. Μόνο αυτό χρειάζεται», σημείωσε ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα.

Πράγματι τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο διόλου κολακευτικά για την Μέγκαν Μαρκλ. Επικαλούνται πηγές του παλατιού που μιλούν για τον δύστροπο χαρακτήρα της και την φημολογούμενη κόντρα της με την Κέιτ Μίντλετον. 

«Αρκετά σωστά ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν καλύτερη προστασία ως κληρονόμοι του θρόνου αλλά φαίνεται ότι όλα επιτρέπονται για τον Χάρι και την Μέγκαν. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον Τύπο πόση ζημιά κάνει. Αυτό είναι λάθος. Είναι αδέρφια με την ίδια μητέρα», τόνισε ο Πολ Μπιούρελ. 

«Χαλαρώστε λίγο και αφήστε την μόνη της. Πρέπει να είναι μητέρα και σύζυγος καθώς και μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Νταϊάνα ήταν η αγαπημένη του Τύπου και κυνηγήθηκε στην κυριολεξία στους δρόμους του Λονδίνου. Δεν θα ήθελα το ίδιο να συμβεί στην Μέγκαν. Πρέπει να μαθαίνουμε από το παρελθόν. Εάν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο η Μέγκαν θα είναι σε παρόμοια θέση με την Νταϊάνα. Αυτό είναι άδικο και λάθος. Πιστεύω ότι θα φτάσει στο σημείο που η βασίλισσα θα το σταματήσει. Δεν θα ήθελε να συμβεί στην σύζυγο του Χάρι αυτό που συνέβη στην Νταϊάνα», είπε ο Πολ Μπιούρελ.

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα