Πατέρας έγινε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη - Η τρυφερή φωτό και το μήνυμα

Πατέρας έγινε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη - Η τρυφερή φωτό και το μήνυμα

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχθηκαν στον κόσμο ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος και η σύντροφός του Πωλίνα Φιλίππου. 

Οι δύο νέοι γονείς εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Πωλίνα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την κορούλα της και τον σύντροφό της μέσα στο χειρουργείο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η μικρούλα θα πάρει το όνομα Αθηνά, από την μητέρα του καλού της κα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη. 

«Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά. Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!! “ #blessed #mum #dad #so_proud #my #baby #family #athina #love #nini», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης χωρίς να μπορεί να κρύψει την ευτυχία του για το ωραιότερο δώρο που πήρε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα