Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου 8 χρόνια πριν, σε ένα από τα πρώτα της εξώφυλλα

Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου 8 χρόνια πριν, σε ένα από τα πρώτα της εξώφυλλα

Μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή λίγους μήνες πριν, ξαφνικά, εξαιτίας της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Από τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, με την google να την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις σε αναζήτηση Ελλήνων celebrities για το 2018!

Το πανέμορφο μοντέλο που έχει κάνει σημαντική καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του Modeling με φωτογραφίσεις και editorials μόδας.

Μία από τις πρώτες φορές όμως που φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού, ήταν τον Δεκέμβρη του 2010 για το Νο 1 περιοδικό Υγείας και Ευεξίας, Forma.

Την όμορφη Ηλιάνα απαθανάτισε ο Ιάκωβος Καλαϊτζάκης με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της να έχει επιμεληθεί ο Γρηγόρης Πυρπύλης και το styling η Μαρία Δεληγιαννάκη.

Την περίοδο εκείνη, όπως δήλωνε στο περιοδικό Forma και στη Μαρία Δεληγιαννάκη, αγαπούσε τη yoga και στον ελεύθερό της χρόνο έκανε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και την αγαπημένη της Πλάκα, ενώ όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επέτρεπαν, επισκεπτόταν τους γονείς της στην Πάτρα.

Όσον αφορά στην καριέρα της η όμορφη κριτής του GNTM δήλωνε οκτώ χρόνια πριν:

"Το μόντελινγκ μου αρέσει γιατί βγάζει από μέσα μου έναν άλλο εαυτό. Στην πραγματικότητα είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και κάπως "παλιομοδίτισσα" στη δουλειά όμως μπορώ να μεταμορφωθώ και να γίνω από τη μια στιγμή στην άλλη, κάτι τελείως διαφορετικό και αυτό μου αρέσει πολύ, με κάνει να μην βαριέμαι ποτέ. Στόχος μου είναι να κερδίσω το σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων μέσα από τη δουλειά μου, κάτι που είναι πολύ δύσκολο στον τομέα μου, καθώς ο όρος "μόντελινγκ" στην Ελλάδα είναι παρεξηγημένος, αν και μερικές φορές, όχι άδικα.

fthis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα