Άγρια επίθεση από Αλεξανδράκη στην Μπέλλα: Θα το βρει από το Θεό

Άγρια επίθεση από Αλεξανδράκη στην Μπέλλα: Θα το βρει από το Θεό

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Το γνωστό μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη, δήλωσε στην εκπομπή:

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι ότι υπερβάλλω εγώ, επειδή είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη.

Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση. Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων.

«Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δε θέλω να ξανααναφερθώ στην Ιωάννα. Ναι είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα. Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη. Όταν κάνεις κάτι άσχημο θα το βρεις από το Θεό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα