Μηνάς Χατζησάββας: Δανείζει την φωνή του σε παράσταση μετά τον θάνατο του

Μηνάς Χατζησάββας: Δανείζει την φωνή του σε παράσταση μετά τον θάνατο του

Η γλυκιά ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση "Η σονάτα του σεληνόφωτος" φέτος τον χειμώνα.

Ο Μηνάς Χατζησάββας, θα έχει σημαντική συμμετοχή στην ίδια παράσταση καθώς η χαρακτηριστική του φωνή, θα δώσει έμφαση στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου.

Ο Νίκος Κατράκης δήλωσε στην εφημερίδα Espresso πως: "Η συμμετοχή στην παράσταση του αξέχαστου Μηνά Χατζησάββα σε ρόλο αφηγητή με την καθηλωτική φωνή του είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Την εγγραφή την κάναμε στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει εκείνη την περίοδο...".

Όμως και η Έφη Παπαθεοδώρου ανυπομονεί για αυτή τη συνεργασία: "Είναι ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της Νεοελληνικής Γραμματείας και αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να υποδυθώ αυτή την τσακισμένη από τον χρόνο γυναίκα. Αισθάνομαι ότι με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μου έχω έρθει κοντά στον ρόλο και τον ευχαριστώ γιατί μου χάρισε μία από τις ευτυχέστερες, ίσως την ευτυχέστερη, στιγμές μου στο θέατρο" είπε η ηθοποιός.


youweekly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα