Ιωάννα Τούνη: Είναι αστείο να μου γράφουν για Εβραίους και σαπούνια

Μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων. Η Ιωάννα τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε στο Βερολινό, επισκέφτηκε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και δημοσίευσε μια φωτογραφία 

 Η επίμαχη εικόνα σχολιάστηκε και στο Πρω1νό και ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε πως περίμενε αυτή την κίνηση της Ιωάννα Τούνη, αφού γνωρίζει την προσωπικότητα της.

Ωστόσο, η Φαίη διαφώνησε μαζί του, αφού όπως είπε βλέπει τους ανθρώπους καλοπροαίρετα, χωρίς να τους βάζει ταμπέλες επειδή προέρχονται από ένα ριάλιτι.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απευθυνόμενος στον Άρη Καβατζίκη ανέφερε: «Χρησιμοποιείται ευτελώς η λέξη, δεν θέλω να σε κατηγορήσω αλλά αυτό που λες είναι φασιστικό. Δεν μπορείς εσύ να κόβεις τον δρόμο, άσε την να εκτεθεί και ο κόσμος οφείλει να έχει την παιδεία, ώστε να καταλαβαίνει που κάνει δεν είναι σωστό».

Η Ιωάννα Τούνη μετά τον σάλο που ξέσπασε, μίλησε στην εκπομπή “Τι λέει” και τόνισε: “Όλοι μου οι φίλοι έχουν έρθει στο Βερολίνο κι έχουν βγάλει στο μνημείο αυτό φωτογραφία. Είναι αστείο να μου γράφουν από κάτω για Εβραίους και σαπούνια. Δεν χλευάζω κάτι και δεν θέλω να δώσω περισσότερη διάσταση στο θέμα. Όποιος δεν θέλει να βλέπει αυτή τη φωτογραφία να μη την βλέπει. Εγώ απλώς ανέβασα μια φωτογραφία από ένα αξιοθέατο της Γερμανίας και θα ανεβάσω και από άλλα”.

 

 

faysbook

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα