Γιώργος Νταλάρας: Η αποκάλυψη πώς γνώρισε τη γυναίκα του

Γιώργος Νταλάρας: Η  αποκάλυψη πώς γνώρισε τη γυναίκα του

Ο  Γιώργος Νταλάρας κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο "...και το καλοκαίρι κρυώνω!" από τις εκδόσεις Αρμός, με την υπογραφή του Θανάση Λάλα, 121 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγου, 112 μοναδικές φωτογραφικές αφηγήσεις.

Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του ερμηνευτή, σημαντικές στιγμές της ζωής του, εμπειρίες, στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του πορεία, που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στα κομμάτια της αυτοβιογραφίας συμπεριλαμβάνεται και μία διαφορετική ιστορία, μία παό τςι σημαντικότερες τς ζωής του, αυτή της γνωριμία; του με τη σύζυγό του, τη γυναίκα της ζωής του Άννα.

Το απόσπασμα του βιβλίου έχει τον τίτλο "Μέσα στη φωτιά συναντάς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου..." 

Την Άννα τη γνώρισε τον Δεκέμβριο του 1979, "αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα". Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος δεν ήταν ιδανική,αφού "την πέταξε έξω", επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Αργότερα οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα σε ένα πάρτι της Άννας, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Μετά από αυτό ήρθε το πρώτο ραντεβού για σινεμά και όλα πήραν τον δρόμο τους. Η Άννα έγινε το alter ego του, η γυναίκα της ζωής του, η μητέρα της μοναχοκόρης τους Γεωργιάννας.

Ο ίδιος λέει πως η Άννα "ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω... Ήμουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Άννα, οι φίλοι μού έλεγαν "ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ''τι κάνεις;'' και μας απαντούσες ''γιατί ρωτάς;''.

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν παραλείπει την αναφορά στην ενασχόληση της συζύγου του με την πολιτική και ξεκαθαρίζει ότι αυτή η ανάμειξή της δεν επηρέασε αρνητικά την καλλιτεχνική του καριέρα, αλλά του στοίχισε, σε επίπεδο "φωτογραφίας της στιγμής", στον κανιβαλισμό που υπέστη στα κοινωνικά δίκτυα.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα