Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία. Περιμένω πότε θα με πει μαμά

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία. Περιμένω πότε θα με πει μαμά

Ήταν στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε στο "Πρωινό" ότι μαζί με τον σύζυγό τους προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού.

«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο», είχε δηλώσει τότε.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για αυτήν τους την κίνησε και παρέδωσε μαθήματα αγάπης: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και  έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: « Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ εύθείαν ένα παιδί στο σπίτι, είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει  και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Τέλος, μιλώντας για το πώς νιώθει για τον βενιαμίν πια της οικογένειας, δήλωσε: «Σημαντικό δεν είναι να γεννάς αλλά να μεγαλώνεις ένα παιδί. Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα