Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Κω με τον σύζυγό της για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Κω με τον σύζυγό της για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, το μεσημέρι της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το αεροπλάνο και μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη πέταξαν για την όμορφη Κω! Δεν είναι λίγες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz βρίσκει αφορμές και κάνει ρομαντικές αποδράσεις, μόνο οι δυο τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος καλλιτέχνης ταξίδεψαν για τα Δωδεκάνησα, με αφορμή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ οι Onirama ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν το νησί με τις τεράστιες επιτυχίες τους. Όταν ο αγαπημένος της τραγουδούσε, η Σίσσυ βρισκόταν για ακόμη μια φορά στα παρασκήνια και απολάμβανε τον άντρα της ζωής της, μοιράζοντας συνεχώς στιγμιότυπα από τη μοναδική βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής αφού άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πέρασαν το βράδυ τους στην Κω και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν στην πρωτεύουσα και στις υπόλοιπες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Πηγή: TLife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα