Μαρκουλάκης για τon Κώστα Παπαχρόνη: Εγώ δεν θα γεράσω ποτέ. Έχεις δίκιο

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πριν δέκα χρόνια έχασε έναν αγαπημένο του φίλο. Τον επίσης ηθοποιό Κώστα Παπαχρόνη. Δεν τον ξέχασε ποτέ. Φέτος θέλησε μέσα από τα social media και δη το Instagram να μοιραστεί την απώλειά του.

«Πέρασαν δέκα χρόνια. Όχι, σε μένα δε φαίνεται σα να ‘ταν χθες, μοιάζει αιώνες πίσω.  Δέκα χρόνια  μόνο, και τίποτα δεν είναι όπως τότε, ούτε ο κόσμος, ούτε η χώρα, ούτε εμείς που θα σε θυμόμαστε απόψε. Όλα άλλαξαν εκτός από σένα που μας κοιτάζεις ακόμα με αυτό το χαμόγελο που μοιάζει να λέει “Εγώ δεν θα γεράσω ποτέ”. Έτσι είναι έχεις δίκιο».

Ο νεαρός και κατά γενική ομολογία ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης, 2 Δεκεμβρίου του 2008. Η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 31χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περάσαν δέκα χρόνια. Όχι, σε μένα δε φαίνεται σα να 'ταν χθες, μοιάζει αιώνες πίσω. Δέκα χρόνια μόνο, και τίποτα δεν είναι όπως τότε, ούτε ο κόσμος, ούτε η χώρα, ούτε εμείς που σε θυμόμαστε απόψε. Όλα αλλαξαν, εκτός από σένα, που μας κοιτάς ακόμα μ' αυτό το χαμόγελο που μοιάζει να λέει "εγώ δε θα γεράσω ποτέ". Έτσι είναι, έχεις δίκιο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις2 Δεκ, 2018 στις 7:14 πμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα