Χολιγουντιανό ζευγάρι έκανε ολόγυμνο βόλτα στην Αθήνα πάνω σε σκούτερ

Ο Σεμπάστιαν Σταν, γνωστός από τον ρόλο του ως Μπάκι Μπαρνς στις ταινίες των ηρώων της Marvel και η Ντενίζ Γκοφ εθεάθησαν ολόγυμνοι και πρόσχαροι στο κέντρο της πόλης για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Monday», του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Η Αθήνα είναι μία πόλη γεμάτη εκπλήξεις και πολύ συχνά σου δίνει την εντύπωση ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στην επόμενη στροφή. Να λοιπόν και κάτι εντελώς καινούριο, που συνέβη το βράδυ, της Τετάρτης, 28 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όσους κυκλοφορούσαν σε κεντρικούς δρόμους, ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε ολόγυμνος ένα σκούτερ, με συνεπιβάτιδά του μία επίσης ολόγυμνη γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Σταν, τον αμερικανό ηθοποιό που είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Μπάκι Μπαρνς στα φιλμ του «Captain America» και των άλλων ηρώων της Marvel. Ο 36χρονος ηθοποιός είχε ως συνεπιβάτιδα την επίσης ολόγυμνη Ντενίζ Γκοφ, καθώς κινηματογραφούσαν μία σκηνή από την επερχόμενη ταινία «Monday», τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως ξεπάγιασε καθώς έσφιγγε τα δόντια του, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν ξαφνικά στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης.   Η ιρλανδή συμπρωταγωνίστρια ήταν κολλημένη επάνω στον Σεμπάστιαν προκειμένου να ζεσταθεί πάνω στο κίτρινο σκούτερ.

Τους δύο ηθοποιούς συνόδευαν μέλη της παραγωγής – όλοι τους όμως ήταν ντυμένοι με χοντρά ρούχα και φορούσαν επίσης σκουφιά και γάντια. Η τέχνη θέλει θυσίες και οι δύο πρωταγωνιστές λειτούργησαν ως ατρόμητοι κασκαντέρ και αποφάσισαν να το κάνουν.

Σύμφωνα με στοιχεία στο IMDb, η ταινία «Monday» περιγράφει την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών, που ζουν μεταξύ της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και μπλέκονται σε ένα ερωτικό τσουνάμι».

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2019 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, πολύ γνωστός και σε διεθνή φεστιβάλ, για τις ταινίες του «Wasted Youth» (2011) και «Suntan» (2016).

Ο Σεμπάστιαν Σταν πάντως φαίνεται πως έχει μαγευτεί από την Ελλάδα, καθώς στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από ό,τι αξιοθέατο έχει συναντήσει ως τώρα στη χώρα μας.

Φυσικά και ο ίδιος κατέληξε να γίνει αξιοθέατο λόγω της συγκεκριμένης σκηνής. Και ίσως οι δύο πρωταγωνιστές να είχαν άγνοια κινδύνου, πιστεύοντας ότι στην Ελλάδα έχει πάντα υψηλές θερμοκρασίες.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I hope Instagram won't delete it or block my account .. but holy shit Seb and Denise .. i wanna see this film now #Mondaythefilm #SebastianStan #DeniseGough #BuckyBarnes Bucknaked

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joyee ( Luiciana123@gmail.com) (@wintersoldiers_stan_) στις28 Νοέ, 2018 στις 4:58 μμ PST

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is so true @Regran_ed from @imsebastianstan - Scenes from a Marriage #mondaythemovie @argyburgy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joyee ( Luiciana123@gmail.com) (@wintersoldiers_stan_) στις27 Νοέ, 2018 στις 4:41 μμ PST

protagon.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα