Ποιοι θα είναι οι νονοί του μωρού του Harry και της Meghan

Ποιοι θα είναι οι νονοί του μωρού του Harry και της Meghan

Το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας περιμένουν στο παλάτι και ήδη οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα βαφτίσει το πριγκιπικό μωρό…

Τα βρετανικά μέσα λένε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan έχουν ήδη διαλέξει τους νονούς του πρώτου τους παιδιού και δεν είναι άλλοι από το ζεύγος Clooney – Αlamudin.

Η οικογένεια του ηθοποιού, που ζει στην πατρίδα στο Κεντάκυ, δήλωσε ότι τα ζευγάρια έχουν «δώσει τα χέρια» και είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ο ξαδέρφος του George Clooney δήλωσε στη Mail Online: «Θα γινόταν υπέροχος νονός, είναι ωραίος τύπος».

Ο χολυγουντιανός ηθοποιός και η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Harry και Meghan. Οι πληροφορίες λένε πως το πριγκιπικό ζεύγος, μετά τον γάμο του, στη λίμνη Como, για να γνωρίσουν τα ενός έτους δίδυμα.

Μια άλλη πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του Clooney είπε: «Η Amal και η Meghan γνωρίζονται χρόνια και είναι πολύ κοντά. Ο πρίγκιπας με τον ηθοποιός έχουν γίνει φίλοι εξαιτίας αυτού».

Πάντως, τα δύο ζευγάρια φέρεται να κάνουν στενή παρέα. Τον ερχόμενο μήνα, ο ηθοποιός θα κάνει ένα dinner party στο σπίτι του στο Λονδίνο, κι εκτός από τους «βασιλικούς» κουμπάρους του, θα είναι καλεσμένοι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.
 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα