Νίκος Οικονομόπουλος: Είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Κρίσεις θυμού, πόνου

Νίκος Οικονομόπουλος: Είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Κρίσεις θυμού, πόνου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για κρίσεις πανικού που είχε και ανέφερε «δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Δεν πίνω. Δεν καπνίζω, το έκοψα. Ξέσπασε στην υγεία μου. Αυτοάνοσα νοσήματα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν δύο χρόνια. Δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά. Είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες τις διαχειρίζομαι πλέον. Κρίσεις θυμού, πόνου. Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι έχω αγοραφοβία. Θέλω όπου έχει κόσμο να είμαι κοντά στην πόρτα εξόδου. Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο μπροστινός, έχω το χώρο μου, την πίστα μου, το κομμάτι μου».

Ο τραγουδιστής ανέφερε ακόμη ότι δεν τα πάει καλά με τις δουλειές του σπιτιού και δεν μπορεί με τίποτα να πλύνει πιάτα και έκανε πλάκα ότι έχει φροντίσει να είναι μίνιμαλ το σπίτι του για να μην χρειαστεί να κάνει πολλά. Είπε ότι με την Ευαγγελία Αραβανή τα πάνε πολύ καλά, αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.

«Ο γάμος δεν είναι κάτι το οποίο είναι στο μυαλό μου, δηλαδή όπως είναι οι γυναίκες που σκέφτονται πότε θα παντρευτούν, τι νυφικό θα φορέσουν κτλ. Δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Η οικογένεια είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε άνθρωπο που θέλει να πάει τη ζωή του ένα βήμα παραπέρα και κάποια στιγμή είναι λογικό να συμβεί, τώρα το πότε θα συμβεί δεν το ξέρω…».

Επίσης εξομολογήθηκε την αγάπη του για το Άγιο Όρος. Μίλησε θερμά για τις επισκέψεις του ενώ παρότρυνε εκείνους που δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμα να το κάνουν. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συναντάς ανθρώπους που νομίζεις ότι δεν ξέρουν τίποτα και εκείνοι γνωρίζουν τα πάντα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τις επισκέψεις του στο Άγιος Όρος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα