Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά, Θεοδώρα

Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά, Θεοδώρα

Ετοιμαστείτε για βασιλικό γάμο στην Ελλάδα σε λίγους μήνες.

Η πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας, Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο με τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο τω επάγγελματα, Μάθιου Κουμάρ, και σύντομα θα φορέσει και την «κουλούρα»!

Η ίδια η πριγκίπισσα Θεοδώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Mατ».

Η βασιλική οικογένεια στη συνέχεια εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα – Μαρία έχουν την ιδιαίτερα χαρά να ανακοινώνουν τους αρραβώνες της μικρότερες κόρης του, θεοδώρας, με τον κ. Μάθιου Κουμάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τον γάμο, θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία αλλά και η τοποθεσία του μυστηρίου, είναι γνωστό ότι επιθυμία του τέως βασιλιά είναι να γίνει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gala, η  Θεοδώρα και ο Μάθιου έχουν ήδν συμφωνήσει να γίνει το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι. Άλλωστε και οι δύο είναι μαγεμένοι από τις ομορφιές της Ελλάδας, την οποία επισκέφτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα