Δημήτρης Αργυρόπουλος: Υπήρξα κακός σύζυγος. Και με τη Μαρία και με τη Σήλια

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Υπήρξα κακός σύζυγος. Και με τη Μαρία και με τη Σήλια

Για τη γνωριμία και το γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Αργυρόπουλος

Ο ίδιος ξομολογήθηκε πως και στους δυο γάμους του, υπήρξε «κακός σύζυγος», ωστόσο σε αυτή τη φάση της ζωής του η γυναίκα που έχει στο πλευρό του, δείχνει να τον κάνει πολύ ευτυχισμένο.

«Είχα μια στήλη στο Status στην οποία έγραφα για το αντρικό στιλ. Η Μαρία ήταν η διευθύντριά μου και μου έκανε παρατηρήσεις διότι μονίμως αργούσα να της παραδώσω τα κείμενα. Βέβαια, στην πορεία με συμπάθησε και με κάλυπτε! Σιγά σιγά φτιάξαμε μια ωραία σχέση, που εξελίχθηκε σε μια οικογένεια».

Μετά από μερικά χρόνια το ζευγάρι χωρίζει και η σχέση τους περνά διάφορες διακυμάνσεις.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ τη μεταξύ μας σχέση και είμαστε πάρα πολύ καλά. Εξάλλου, έχουμε μαζί δύο αγόρια, τον Νικήτα και τον Άρη, και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Είμαι περήφανος που αυτό ήταν και για τους δυο μας αδιαπραγμάτευτο».

Υστέρα από δύο γάμους, δύο διαζύγια μιλά για τις δυσκολίες που έχει η εξίσωση ενός γάμου.

«Το πιο δύσκολο στην εξίσωση των σχέσεων είναι να αποδεχτείς καταρχάς τον ίδιο σου τον χτείς τις καλές και τις κακές πλευρές σου. Να μάθεις να συγχωρείς, να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να πεις τις αλήθειες σου. Οταν δεις τη δική σου αλήθεια, είσαι έτοιμος να δεχτείς και την αλήθεια της συντρόφου σου. Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να σου πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος. Και με τη Μαρία και με τη Σήλια. Κι όταν λέω κακός, το εννοώ με την έννοια ότι εν μπορούσα να διαχειριστώ πολλά δικά μου ελαττώματα, τα οποία έπρεπε να είχα βάλει σε τάξη» λέει στο People


gossip-tv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO