Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η Τζένη Θεωνά είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη, που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από μια φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το περιοδικό People. Η ηθοποιός βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης και λάμπει από ευτυχία για τις όμορφες εξελίξεις στη ζωή της.

Το μωρό θα έρθει την άνοιξη και το ζευγάρι γνωρίζει ήδη το φύλο. «Έχω την αίσθηση πως έχω εντρυφήσει στη γυναικεία ψυχολογία, κι αυτό επειδή αγαπώ πολύ τις γυναίκες – έχω πολλές φίλες και μια αδελφή με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Σκεφτόμουν, λοιπόν, «τι θα κάνω αν είναι αγοράκι, πόσο εύκολα θα το καταλάβω, θα επικοινωνεί μόνο με τον μπαμπά του;». Ακόμη δεν ξέρω φυσικά. Όταν όμως μάθαμε πως το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Τώρα απολαμβάνω τη συγκατοίκησή μας και ανυπομονώ να τον γνωρίσω», εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι η μέλλουσα μανούλα.

Η Τζένη, μάλιστα, δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της και ακολουθεί πιστά το εντατικό πρόγραμμα γυρισμάτων για τη σειρά Για Πάντα Παιδιά, στο Open TV. «Είμαι τυχερή γιατί έχω μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Έχουμε πολλή δουλειά και αρκετά γυρίσματα και χαίρομαι πολύ που εργάζομαι. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευλογία να περιμένεις παιδάκι και να νιώθεις δημιουργικός και δραστήριος, καθώς αυτό φέρνει φοβερή ισορροπία», επεσήμανε.

Πηγή: TLife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα