Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Απίστευτη ατάκα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την Κλέλια Ρένεση

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Απίστευτη ατάκα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την Κλέλια Ρένεση

Η Κλέλια Ρενέση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που είναι ζευγάρι στη Μουρμούρα βρέθηκαν καλεσμένη το  μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελένη Μενεγάκη

«Γύρω στη μέση του καλοκαιριού κι ενώ είχα κάνει τα πλάνα μου για φέτος και τα ταξίδια μου και όλα, σκάει αυτό το τηλέφωνο, πάω να συζητήσω και πηγαίνοντας στο ραντεβού έλεγα: «Αχ! Ας μην είναι κάτι που θα μου αρέσει». Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος τότε, μόνο μια περίληψη χαρακτήρα. Μου φάνηκε ιδιοφυές, εξαιρετική ιδέα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συγκυρία για μένα, συγκέντρωσης κι επαναπροσδιορισμού. Μου άρεσε να αποκτήσω ξανά μια βάση και μου φάνηκε εξαιρετική η συνθήκη που θα έκανα τον ρόλο».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, από την πλευρά του, είναι ενθουσιασμένος από τη συνεργασία του με την Κλέλια Ρένεση. Βέβαια, τον θαυμασμό του προς την ηθοποιό την είχε εκδηλώσει στο παρελθόν με μια απίθανη ατάκα: «Παλιά την είχα δει κάπου με ξανθό μαλλί και της λέω: Χθες συζητούσαμε με τη γυναίκα μου και της είπα «Α να μια ξανθιά που μπορεί και παίζει»! Είσαι εξαιρετική! Έτσι της είχα πει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα