Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε ξανά την παράσταση

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε  ξανά  την παράσταση

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ τείνουν να εξελιχθούν σε επαγγελματίες παρανυφάκια. Μόνο μέσα σε διάστημα λίγων μηνών τους έχουμε δει να ντύνονται παρανυφάκια δύο φορές, μία στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και μία τώρα στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ. Έναν χρόνο πριν ήταν παρανυφάκι στο γάμο της Πίπα Μίντλεντον (αδελφή της Κέιτ), αλλά και σε φίλο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Και κάθε φορά, στρέφουν τα βλέμματα όλα πάνω τους. Βέβαια, αυτή που «κλέβει» την παράσταση κάθε φορά, είναι η μικρή Σάρλοτ, η οποία αν και μόλις 3 χρόνων, είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνική, τόσο που μοιάζει σαν να γνωρίζει καλά πώς να χειρίζεται τη δημόσια εικόνα της. Έτσι, όταν έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, από το αυτοκίνητο κιόλας όπου βρισκόταν, χαιρετούσε το συγκεντρωμένο πλήθος κι έστελνε φιλιά στους θαυμαστές της.

Στη συνέχεια, με τα υπόλοιπα παρανυφάκια (ανάμεσά τους και τα άλλα δισέγγονα της βασίλισσας Ελισάβετ) ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου είχε ένα μικρό ατύχημα. Ο δυνατός αέρας τη δυσκόλεψε, παραπάτησε κι έπεσε, έβαλε όμως τα χεράκια της και σηκώθηκε αμέσως σα να μη συνέβη το παραμικρό.

Και μπορεί, όλοι να συζητάνε για τη Σάρλοτ, όμως, και ο μεγαλύτερος αδελφός της είναι «ζιζάνιο». Και στη διάρκεια της τελετής, ο φακός τον απαθανάτισε να γελάει με τα υπόλοιπα παρανυφάκια. Ανάλογο σκηνικό είχε απαθανατίσει ο φακός και στο γάμο του θείου του, πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο.

 

 

 

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα