Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Γαλανού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Γαλανού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο Νίκος Γαλανός. Ο αγαπητός ηθοποιός συμπληρώνει 50 χρόνια στο θέατρο και μέσα σε αυτό τον μισό αιώνα θεατρικής παρουσίας έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς. Η Τζένη Καρέζη ήταν εκείνη που τον έβγαλε στο σανίδι, ενώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάστηκαν επί πολλά χρόνια. Με την αξέχαστη ηθοποιό συνεργάστηκαν και στην τελευταία της παράσταση, η «Μελωδία της Ευτυχίας» πριν φύγει από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, τον Ιούλιο του 1996.

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε στο Πρωινό για τις δύο σπουδαίες κυρίες, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος ήταν που πήγε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για ιατρικές εξετάσεις, όπου και διαγνώσθηκε η ασθένειά της.

«Όταν έφυγα από την Τζένη και πήγα στην Αλίκη, υπήρχε μια παρεξήγηση μεταξύ τους. Δεν είχα ποτέ σχέση ούτε με την Τζένη, ούτε με την Αλίκη. Ήμουν σε σημαντικές στιγμές μαζί με την Αλίκη. Μέχρι και στο τέλος, στη Μελωδία της Ευτυχίας, όπου ήταν το δυσάρεστο γεγονός. Εγώ την πήρα και πήγαμε στο διαγνωστικό κέντρο. Εγώ τότε πάθαινα κάτι ζαλάδες που δεν ήξερα τι είναι και της είπα θα πάω να κάνω εξετάσεις, δεν πάμε παρέα; Εγώ είχα καταλάβει ότι υπήρχε θέμα. Το είχα καταλάβει από την Αθήνα που ήμασταν. Αλλά δεν συζητιόταν. Και πήγαμε μαζί» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έκανε κι εκείνη εξετάσεις. Οι πρώτες εξετάσεις ...

Διαβάστε αναλυτικά

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: