Ζέτα Μακρυπούλια: To μήνυμα της για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ζέτα Μακρυπούλια: To μήνυμα της για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν πριν από λίγα λεπτά στη Μύκονο και η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να τους ευχηθεί έστω και μέσω instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της και τη σχολίασε γράφοντας:



«Σήμερα γάμος γίνεται! Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από δω! Την @athinao1konomakou την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί! Από τότε έως τώρα την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωή που θέλει και ονειρεύτηκε! Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της, ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό. Οι ρόλοι όμως που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και συζύγου! Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και γαλήνια από ποτέ! Σου εύχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα ένα κοινό στόχο!».


 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα γάμος γίνεται! Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από δω! Την @athinao1konomakou την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί! Από τότε έως τώρα την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωη που θέλει και ονειρεύτηκε! Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της, ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό @allover_by_athina! Οι ρόλοι όμως που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και συζύγου! Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και γαλήνια από ποτε! Σου ευχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα ένα κοινό στόχο! ————————————————— #weddingday #athinaoikonomakou #καλαστεφανα @allover_by_athina #filipposathina #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις6 Οκτ, 2018 στις 2:49 πμ PDT

faysbook

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα