Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο ονειρικός γάμος τους στην Μύκονο

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο ονειρικός γάμος τους στην Μύκονο

 Ήταν ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί! Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου, έχοντας στο πλευρό τους τον μόλις επτά μηνών γιο τους, Μάξιμο. Η ρομαντική τελετή έγινε στο εκκλησάκι μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Kivotos στον Όρνο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η φίλη τους Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό του γάμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ ο Φίλιππος Μιχόπουλος την περίμενε στην ακτή φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Μάξιμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το mermaid νυφικό της νύφης – δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη -ήταν φτιαγμένο με απλικαρισμένες γαλλικές δαντέλες και πουά μεταξωτό τούλι κεντημένο στο χέρι με φτερά στρουθοκάμηλου. Το πέπλο της Αθηνάς ήταν από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια για τα μαλλιά.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα