Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος. Η selfie και το μήνυμα που ανέβασε

Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος. Η  selfie και το μήνυμα που ανέβασε

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Βερύκιος. Ο Αντιπροεδρος του ΑLPHA ανήρτησε πριν από λίγο μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου κάνοντας το παρακάτω post στο Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, εδώ και μια εβδομάδα έπαιρνε αντιβίωση καθώς τον ταλαιπωρούσε μια μόλυνση από συρίγγιο. Ωστόσο, αυτό έσπασε ξαφνικά και χρειάστηκε χθες να μπει εκτάκτως  χειρουργείο.

 Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μία selfie από τον θάλαμο του νοσοκομείου, δίχως να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε εκεί, αλλά ανέφερε ότι μέσα στην ατυχία του υπήρξε τυχερός.

Οσο για την παρουσία τη Δευτέρα τόσο στο “Happy day” όσο και στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τον Σπύρο Λάμπρου, εκείνος δήλωσε πως θα έρθει ακόμα κι αν χρειαστεί να έχει πεταλούδα στο χέρι

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) στις22 Σεπ, 2018 στις 2:35 μμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα