Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

 Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας, της μικρής Ελένης η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ!  Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο γάμο και όσο και στη λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους είναι δρακόντεια για να εξασφαλιστεί η διακριτικότητα που θέλει ο τραγουδιστής για αυτή τη μέρα.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι: ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έγιναν με τη βοήθεια της wedding planner Άντζυς Γεωργακοπούλου που και στο παρελθόν είχε αναλάβει την οργάνωση και τη διακόσμηση στη βάφτιση της Ελένης τους.

Στη λίστα των καλεσμένων είναι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.




Το παρών έδωσαν και πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, που θα ανεβούν φυσικά στο μεγάλο stage που θα στηθεί για να τραγουδήσουν. Ενώ, μέσα στις εκπλήξεις του Ρέμου θα είναι και η παρουσία του Eros Ramazzotti με την οικογένειά του στο μυστήριο και τη δεξίωση!

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

TLIFE

Μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η καλλονή σχεδιάστρια μόδας έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, χθες Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου,στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν. Μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο γάμο και όσο και στη λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους είναι δρακόντεια για να εξασφαλιστεί η διακριτικότητα που θέλει ο τραγουδιστής αλλά και η αγαπημένη του για αυτή τη μέρα.

Οι δυο τους πέρασαν τις ώρες πριν το γάμο έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα και απόλαυσαν τις προετοιμασίες τους χωρίς κανέναν άγχος. Μοιράστηκαν μάλιστα στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο instagram δείχνοντάς μας τι έκαναν λίγες ώρες πριν το μυστήριο.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι: ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού και με κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Η Υβόννη έλαμπε μέσα στο ολόλευκο εξώπλατο νυφικό της, ενώ για το styling των μαλλιών επέλεξε ένα μακρύ πέπλο και έναν σινιόν κλασικό κότσο. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ρέμος έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ενώ προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει την κόρη του, τη μικρή Ελένη η οποία είναι παρανυφάκι. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει το ζευγάρι αναμένονται να είναι πολλές με κορυφαία την παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Στη λίστα των καλεσμένων είναι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Όλοι τους έφτασαν στο τήμα με τα πολυτελή οχήματά τους.

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

 
 
 
View this post on Instagram

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) onSep 15, 2018 at 5:29pm PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα