Sold out η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα παρά τις αντιδράσεις. Βίντεο

Η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα έγινε χωρίς προβλήματα, ενώ από ότι φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Epsilon, η αίθουσα ήταν γεμάτη.

Η είδηση της συναυλίας είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και κινημάτων στην Αλβανία, αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οι συνάδελφοι του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία είχαν ξεσηκωθεί και έλεγαν στον κόσμο να μην πάει στη συναυλία. Μάλιστα, έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media, αποκαλώντας τον "φασίστα".

Δείτε το βίντεο:

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αλβανία η επικείμενη συναυλία του γνωστού για τις ακροδεξιές του απόψεις Νότη Σφακιανάκη.

Ο ίδιος, γνωστός λάτρης των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πώς έβαλε στην άκρη για λίγο το ρατσιστικό λόγο κατά των Αλβανών μεταναστών και αποφάσισε να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο των Τιράνων.

Ωστόσο λόγω των όσων έχει κατά καιρούς δηλώσει, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αλβανία αλλά και εντός των συνόρων από πολλούς που τον κατηγορούν για υποκρισία.

Ο Ν. Σφακιανάκης μιλώντας στα Αλβανικά προσκάλεσε τον κόσμο στο κέντρο: «Σας θέλω πολύ και σας περιμένω στο "Μέγαρο των Συνεδρίων"» ανέφερε σε μήνυμά του που μεταδόθηκε κι από το δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα