Γέννησε το τρίτο της παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως η Σταματίνα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις τη νύχτα. «Είμαι βέβαιος ότι περιμένετε να ακούσετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι η Σταματίνα, είναι φανερό εξάλλου. Δεν είναι ακόμα στο μαιευτήριο, δεν γεννάμε αλλά είμαστε στις μέρες μας. Αισθάνθηκε μια ενόχληση μέσα στη νύχτα και δεν θα έρθει. Είναι στο σπίτι και μας βλέπει, είπε ο δημοσιογράφος». Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν ήδη στο μαιευτήριο!

Την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος, λίγο μετά τις 9: «Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Ο γυναικολόγος και μαιευτήρας της παρουσιάστριας, Βαγγέλης Δεδούλης, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Happy Day, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: «Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού. Στις 08:00 γεννήθηκε αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 2,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα