Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση του νέου μωρού. Βίντεο

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας από το νοσοκομείο όπου νωρίτερα γέννησε το τρίτο της παιδί, ένα αγόρι, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Η Κέιτ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, πόζαραν έξω από το νοσοκομείο μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Το βασιλικό ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο και αποχώρησαν για το ανάκτορο μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με λευκό δαντελένιο γιακά, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πόζαρε χαμογελαστό για τους φωτογράφους έξω από τον ιδιωτική πτέρυγα Lindo της κλινικής St. Mary του Λονδίνου, όπου έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί

 

Νωρίτερα, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος ήταν παρών στον τοκετό, αποχώρησε από το νοσοκομείο, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο, και επέστρεψε στη συνέχεια μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζεύγους, τον Τζορτζ και τη Σαρλότ.

Το νεογέννητο μωράκι είναι το τρίτο παιδί της Κέιτ Μίντλετον από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, μετά τον 4 ετών πρίγκιπα Τζορτζ και τη 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Το νέο βασιλικό μωρό είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον αδερφό του πρίγκιπα Τζορτζ και την αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο θείος του, πρίγκιπας Χάρι, είναι πλέον έκτος στη σειρά διαδοχής.

Το απόγευμα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφυγε για λίγο από πλευρό της Κέιτ Μίντλετον, και επέστρεψε στο μαιευτήριο με τον 4χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία μάλιστα χαιρέτησε τις κάμερες και «έσκασε» χαμόγελο.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις 11:01 (σ.σ. 13:01 ώρα Ελλάδας). Το μωρό είναι υγιέστατο και ζυγίζει σχεδόν 3,6 κιλά. Παρών στη γέννα και ο μπαμπάς του… μπόμπιρα και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ!

«Η δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον.

Ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, μόλις δυο μέρες μετά τα 92α γενέθλια της πρόγιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ.

Φυσικά, δεν έλειψε η… παραδοσιακή ανακοίνωση!

Το… έμαθε και η Ελισάβετ

Το αγοράκι που έφερε στη ζωή η Κέιτ Μίντλεντον είναι το τρίτο δισέγγονο που αποκτούν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος. «Η Βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας (σ.σ. Κάρολος), η δούκισσα της Κορνουάλης (σ.σ. Καμίλα), ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δυο οικογενειών ενημερώθηκαν και είναι ευτυχείς με τα νέα», ανέφερε η ανακοίνωση του Κένσινγκτον τα τα… υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πρωί έσπασαν τα νερά της Κέιτ Μίντλετον

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο μαιευτήριο: «Η αυτής υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε στο νοσοκομείο St Mary στο Πάντινγκτον, στο Λονδίνο νωρίτερα το πρωί στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η δούκισσα πήγε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Κένσινγκτον στην πτέρυγα Λίντο με τον δούκα του Κέμπριτζ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στο ίδιο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον είχε φέρει στον κόσμο και τα άλλα δυο παιδιά της. Το μαιευτήριο απέχει δύο χιλιόμετρα από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, επίσημη κατοικία του ζεύγους.
Στοιχήματα για το όνομα

Πλέον που η Κέιτ Μίντλετον γέννησε και όλοι έμαθαν πως το τρίτο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους είναι αγόρι, το ενδιαφέρον (και σε στοιχηματικό επίπεδο) στρέφονται στο όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος. Αν και γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, το… όνομα το έχει προλάβει ο μεγάλος αδερφός του.

Οπότε, ποιο θα είναι το όνομα του νέου διαδόχου του θρόνου; Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι τα πλέον αγαπητα...

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα