Λευτέρης Πανταζής για τη ληστεία στο σπίτι του: Μπορεί να μας παρακολουθούσαν

Λευτέρης Πανταζής για τη ληστεία στο σπίτι του: Μπορεί να μας παρακολουθούσαν

Μεγάλη...ταραχή για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 31 Μαρτίου. Οι κουκουλοφόροι ληστές μπούκαραν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη και με την απειλή όπλου άρπαξαν 1.000 ευρώ και ρολόγια η αξία των οποίων ακόμα δεν έχει εκτιμηθεί. Και όλα αυτά δύο μόλις 24ωρα πριν την αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά που είχε σαν αποτέλεσμα να χαροπαλεύει στην εντατική ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο enikos.gr από την Ιταλία όπου βρίσκεται και συγκεκριμένα από το Μιλάνο και μας αφηγήθηκε πως έγιναν τα γεγονότα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε " οι ληστές μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα μεταξύ 4.00 και 5.00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν μόνο οι δύο οικιακές βοηθοί μου, οι οποίες βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρά τους, στο κάτω επίπεδο του σπιτιού δίπλα στην κουζίνα. Εγώ εκείνη την ώρα βρισκόμουν στην Λάρισα όπου τραγουδούσα.

Τα κορίτσια (με καταγωγή από τη Ρωσία) ξύπνησαν από τον θόρυβο και τότε είδαν τους δύο ληστές οι οποίοι φόραγαν κουκούλες και κρατούσαν όπλα. Πήραν από τις κοπέλες 1.000 ευρώ και από την κρεβατοκάμαρά μου άρπαξαν τα ρολόγια μου.

Το κακό είναι ότι εκείνη την ημέρα, αν και το σπίτι έχει συναγερμό και ασφάλεια, δεν είχε μπει ο συναγερμός. Ήταν η κακιά στιγμή. Ευτυχώς δεν πείραξαν τα κορίτσια. Είμαστε τυχεροί και κάνω τον σταυρό μου με αυτά που μαθαίνω ότι έγιναν στην Κηφισιά.

Είναι περίεργο πάντως που έγινε εκείνη την ημέρα που εγώ έλειπα και ενώ είχαν φύγει όλοι από το σπίτι και ήταν μέσα μόνο οι οικιακοί βοηθοί. Να μας είχαν παρακολουθήσει; Ήξερε κάποιος τις κινήσεις μας; Όλα τα σκέφτομαι.

Σκεφτείτε ότι το σπίτι, μια μονοκατοικία είναι μόλις 50 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης" είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Πανταζής.

Στο ερώτημα αν τα ρολόγια που του έκλεψαν είναι μεγάλης αξίας ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε "όταν έγινε η ληστεία όπως σας είπα ήμουν στη Λάρισα. Μετά έπρεπε να ταξιδέψω αμέσως για την Ιταλία γιατί κάνω τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του δίσκου μου. Αύριο που επιστρέφω θα δω τι μου έχουν πάρει. Το ξαναλέω, είμαι ευχαριστημένος γιατί οι ληστές δεν πείραξαν τα κορίτσια. Να έχουμε την υγεία μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ληστές να είναι αυτοί που μπήκαν και στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα