Στη Σικελία με πανωφόρι ιταλικού οίκου η Μελάνια Τραμπ. Bίντεο

10 στη διπλωματία κερδίζει η Μελάνια Τραμπ η οποιία παρέδωσε μαθήματα στυλ και ενδυματολογικής... διπλωματίας στη Σικελία.

Την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της να γίνεται… viral για διάφορες άκομψες κινήσεις του, όπως για παράδειγμα, το σπρώξιμο στον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, η Μελάνια επισκιάζει στο πέρασμά της κάθε άλλη πρώτη κυρία με το αψεγάδιαστο στυλ της και την προσεγμένη της εμφάνιση.

Συνοδεύοντας τον πλανητάρχη σύζυγό της στο πρώτο του επίσημο ταξίδι εκτός ΗΠΑ, καθηλώνει τους λάτρεις της μόδας με τις στιλιστικές επιλογές.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έφτασε στη Σικελία, συνοδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Σύνοδο των G-7, φορώντας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα.

Λίγες ώρες αργότερα, ακολουθώντας την παράδοση που είχε ξεκινήσει η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα, η Μελάνια επέλεξε να φορέσει σχεδιαστή από τη χώρα την οποία επισκέπτεται. Πριν από λίγες μέρες είχε συναντήσει τον Πάπα με ένα μαύρο δαντελωτό σύνολο του οίκου Dolce & Gabbana και σήμερα διάλεξε ένα ακόμη ρούχο των Ιταλών σχεδιαστών.

Το Harper's Bazaar αποκάλυψε και την τιμή του τζάκετ που είναι εξωφρενική καθώς φτάνει τα 51,500 δολάρια. Το πιθανότερο είναι ωστόσο η Μελάνια να μην το πλήρωσε καθώς οι σχεδιαστές του D&G ήταν από τους πρώτους στο χώρο της μόδας που υπερασπίστηκαν με σθένος την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως η τσάντα που κρατά είναι σετ και κοστολογείται στα 1630 δολάρια. Και μπορεί οι ιστοσελίδες μόδας να την αποθεώνουν, αλλά το Business Insider επέλεξε έναν τίτλο όλο νόημα: «Η Μελάνια φορά ένα τζάκετ που κοστίζει πιο πολύ από όσα κερδίζουν ετησίως οι περισσότεροι Αμερικανοί».

Η 46χρονη Μελάνια κατάφερε να επισκιάσει τις άλλες πρώτες κυρίες με τις οποίες συναντήθηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες



Δείτε το βίντεο:

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα