Θέατρο Τέχνης: Τα Αναλόγια 2015 έρχονται

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1309 άτομα
Θέατρο Τέχνης: Τα Αναλόγια 2015 έρχονται

Τα Αναλόγια 2015 έρχονται στη Φρυνίχου από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Θεματική της φετινής χρονιάς: Το πέρασμα: Μετανάστευση / προσφυγιά. Με κεντρικό θέμα λοιπόν τη μετανάστευση και τη προσφυγιά τα «Θεατρικά Αναλόγια» του Θεάτρου Τέχνης, που επιμελείται η Σίσσυ Παπαθανασίου, επιχειρούν φέτος δυναμική παρουσία σε κομβικά σημεία της Αθήνας.

Έτσι, παράλληλα με την ανάδειξη των ελληνικών έργων που θα παρουσιαστούν από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου στο Θέατρο της οδού Φρυνίχου, εκπαιδευτικές δράσεις, συναντήσεις, στούντιο, συζητήσεις και εικαστικές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα, την πλατεία Βικτωρίας, την Ταινιοθήκη της Ελλάδας και την πλατεία Εξαρχείων. Στα αναλόγια και τις παράλληλες δράσεις περιλαμβάνεται και αφιέρωμα στην δραματουργία της Αργεντινής.

8 ελληνικά και 3 ξένα θεατρικά κείμενα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό από αξιόλογους σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σίσσυ Παπαθανασίου.

Πλήθος παράλληλων δράσεων από 26 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Τέχνης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα ( Δήμος Αθηναίων), στην Ταινιοθήκη Ελλάδας και σε δημόσιους χώρους (Πλατεία Βικτώριας, Πλατεία Εξαρχείων).

Ολόκληρο το πρόγραμμα αναλογίων και δράσεων στη σελίδα του προγράμματος της σεζόν


 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα