Γεννήθηκα 18 Νοέμβρη (Γαμώ την ατυχία μου)

Γεννήθηκα 18 Νοέμβρη, πέντε το πρωί, εφταμηνίτικο με καισαρική. Πράγμα που σημαίνει ότι  εκτός  απ’ το ότι είμαι σκορπιός με ωροσκόπο στον ταύρο –γάμησέ τα δηλαδή - μπήκα και τρεις βδομάδες στην θερμοκοιτίδα.

Εκεί, από λάθος μιας καριόλας νοσοκόμας με βάλανε σε διαφορετικό πρόγραμμα. Πως λέμε, πρόπλυση στους 40 βαθμούς για μάλλινα;...ε!  Εμένα με βάλανε στους 60 για συνθετικά με στύψιμο. Το αποτέλεσμα πρέπει να το δείτε για να το απολαύσετε. Για να σας βοηθήσω, στο προφίλ θυμίζω τον Παντελή Καναράκη που τραγουδάει την «Κανάρα» υποδυόμενος τον Χρηστάκη στο your face sounds familiar. Eνώ στο «αν φας»  θυμίζω πάλι τον Παντελή Καναράκη να υποδύεται τον Χρηστάκη στο ίδιο σόου  και να τραγουδάει «Είναι το κρύο τσουχτερό».

Βέβαια, η εμφάνιση δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, αν εξαιρέσεις   τη θρούμπα στην άκρη της μύτης και το τρίτο βυζί στο στέρνο. Είναι και το όνομα...
Δημήτρης Κολομπίνας λέγομαι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει δύο εκδοχές  με τρείς διαστάσεις:

1ον: Άντε να κάνεις καριέρα με τέτοιο όνομα.

2ον: Σε περιορίζει όσον αφορά τις στολές την περίοδο του καρναβαλιού.

3ον: Πρέπει να εξηγείς σε όλους ότι το «κολος» γράφεται με όμικρον και όχι με ωμέγα. Η λέξη δεν αποτελείται από δύο συνθετικά , συγκεκριμένα το «κώλος» και το « μπινές» και ότι προέρχεται από την ιταλική «κομέντια ντε λ αρτε», όπου είναι ρόλος  στο θέατρο.

Εκτός από τα παραπάνω προβλήματα χαρακτηρίζομαι και από μια “gay”, θα την έλεγα διάθεση, που για μένα δεν είναι πρόβλημα, όσο είναι για τον Βερύκιο και δεν πιστεύω να οφείλεται στην θερμοκοιτίδα.

Αυτή η διάθεση όμως,  είναι που με έβαλε σε μπελάδες, αφού έπεσα στον έρωτα ενός μπάρμαν, που μου έταξε σύμφωνο συμβίωσης και με έβαλε να υπογράψω επιταγές για 300 χιλιάδες ευρώ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ !!! Τι ρωτάτε...
Τσικνοπέμπτη μπήκε στο μπαρ η δίωξη οικονομικού εγκλήματος  και με συνέλαβαν ντυμένο κολομπίνα - φυσικά -, πάνω στην μπάρα να χορεύω το «Αφαρλαμόρε κομιτσετού» της Ραφαέλας Καρά...

Δεν έχω παράπονο, όλοι στην πτέρυγα είναι καλά παιδιά . Ο καναλάρχης από το κελί νούμερο  5  μου έταξε εκπομπή - άμα του κάτσω - στο κανάλι του. Ένας πρώην υπουργός  κάθε φορά που περνάω έξω από το κελί του, μου φωνάζει «μανάρι μου είσαι για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα» και άλλες προστυχιές, ενώ μέχρι πρόσφατα ένας μόδιστρος που αποφυλακίστηκε πιά, με καλούσε στο κελί του, να του κάνω το μοντέλο και να μου πάρει μέτρα στον καβάλο.

Βέβαια, εγώ βρίσκομαι σε μεγάλο ...τετράλημμα. Να επιλέξω μια από τις παραπάνω περιπτώσεις ή τον Αλβανό νταβαντζή από την απέναντι πτέρυγα, που έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να με γνωρίσει, μου στέλνει ραβασάκια με τον Αραβαντινό και μου υπόσχεται εκτός από λαγούς με πετραχήλια και τον Κούγια δικηγόρο στο εφετείο μου τον Απρίλη.

Δεν ξέρω τι να κάνω, άσε που δεν περνάει και η ώρα εδώ μέσα. Εφτά φορές έχω διαβάσει εκείνη την μαλακία του Νάσου Λαναρά « 50 νευρώσεις των Φαγκρή». Αν έπεφτε στα χέρια μου αυτός ο Κορνήλιος θα τον έπνιγα στο πηγάδι, σαν την φόνισσα του Παπαδιαμάντη.

Αυτό που με παρηγορεί είναι η πρόταση του Γρηγόρη Βαλιανάτου να μπω στον συνδυασμό του «Αθήνα- Διαμαντόπετρα» αν αθωωθώ  στο εφετείο και να με κάνει αντιδήμαρχο επί των πολιτιστικών με αυξημένες αρμοδιότητες στο Gay pride. Βέβαια το δημοτικό συμβούλιο μετά από αυτές τις εκλογές, θα θυμίζει  «το κλουβί με τις τρελές» χωρίς το ταλέντο των πρωταγωνιστών της ταινίας. Και επειδή οι υπόλοιπες τρελές στο Δήμο είναι ήδη μεγάλες σταρ, δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κομπαρσαρία...

Ενώ αν είχα γεννηθεί 17 Νοέμβρη θα είχα άλλες προδιαγραφές...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ...ΓΑΜΩ !

Γράφει ο Νάσος Λαναράς (@Facebook) για το madata.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα