Σαμαράς: Τι δεν καταλάβατε; Τώρα ξεκινάμε!

Εντάξει παιδιά, τι δεν καταλάβατε; Αφού το είπε ο πρωθυπουργός καθαρά: «Από τις 13 Δεκεμβρίου θα τρώμε με χρυσά κουτάλια».

Και εγώ τον πρωθυπουργό τον πιστεύω. Όπως πίστευα άλλωστε και όλους τους πρωθυπουργούς μέχρι τώρα. Γι’ αυτό ψήφιζα όπως ψήφιζα μέχρι τώρα. Και γι’ αυτό το μετάνιωνα τρεις μέρες μετά... κάθε φορά μέχρι τώρα! Την ώρα της ορκομωσίας του υπουργικού συμβουλίου συγκεκριμένα.

Πρώτος στόχος, είπε ο πρωθυπουργός, με τα 44 δις, είναι η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας. Τουτέστιν θα τα οικονομίσωμεν. Τουτέστιν θα έχωμεν εισροάς χρήματος και συναλλάγματος. Τουτέστιν...τρέχα να παραγγείλεις καινούριο παλτό. Από άλλη ταινία αυτό...

Σου λέει, όλα είναι μελετημένα, τίποτα δεν θα γίνει εκ του προχείρου... εκ του πονηρού...  εκ του μακρόθεν...ακόμα και... εκ του κατά Ματθαίου. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Θα δωθούν δωρεάν εισητήρια  διαρκείας στους φιλάθλους όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα παραλάβουν όλα τα νοικοκυριά με κούριερ, από μια χρυσή λίρα παλαιάς κοπής (Βικτωρία), για το έθιμο... ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΙ ΠΙΤΑ!

Επίσης, παραμονή Πρωτοχρονιάς οι πολύτεκνες οικογένειες, δικαιούνται «μπουκάλι- κομπλέ», σε μπουζουξίδικο της αρεσκείας τους και δύο πανεράκια γαρδένιες για κάθε παιδί. Όσοι επιλέξουν να πάνε ΠΑΟΛΑ, θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν και αντιλυσσικό ορό.

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά  και Θεοφάνεια, όσοι έχουν εισοδήματα κάτω των 15 χιλιάδων ευρώ, δικαιούνται δωρεάν κάλαντα από τετραμελή γκρουπάκια βουλευτών. Προσοχή: Δεν συμμετέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού, ο Άδωνης Γεωργιάδης , θα προσφέρει σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας δερματόδετες εκδόσεις  αρχαίας Ελληνικής   ιστορίας. Αν εξαντληθούν τα αποθέματα θα συνδράμουν οι Βελόπουλος - Λιακόπουλος με δικές τους εκδόσεις. Ο πρώτος με βίους του γέροντα Παίσιου και ο δεύτερος με την τριλογία ΕΛΟΧΙΜ- ΜΑΛΑΧΙΜ- ΝΕΦΕΛΙΜ.

Στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας κρίθηκε πιό χρήσιμο να μοιραστούν προφυλακτικά σε όλους τους μαθητές με δυνατότητα επιλογής γεύσεων ( φράουλα, μπανάνα, σπανακόρυζο) ή εναλλακτικά με ραβδώσεις.

Σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας θα δημιουργηθούν «Ευρώλουτρα», που θα πραγματοποιούν ιαματικά ταληρο-ντούς  σε άστεγους, άπορους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Ειδική μέριμνα προβλέπεται για συμπολίτες μας με σεξουαλικά προβλήματα λόγω κατάθλιψης από την κρίση. Μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στα ΚΕΠ, θα μοιραστούν στους δικαιούχους ετήσιες συνδρομές και αποκωδικοποιητές NOVA για μεταμεσονύκτια παρακολούθηση xxx ταινιών.

Σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις  θα χορηγούνται διεγερτικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή για δύο χρόνια.

Μετά από κλήρωση, χίλιοι τυχεροί θα δειπνήσουν ανήμερα των  Χριστουγέννων με κυβερνητικά στελέχη  της αρεσκείας τους. Το μενού θα περιλαμβάνει αγριογούρουνο κρασάτο, καραμελωμένα παϊδάκια με πουρέ σελινόριζας και παγωτό φλαμπέ.

Ο σούπερ τυχερός θα φάει στο σπίτι του Θόδωρου Πάγκαλου...με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει   - αφιλοκερδώς το τονίζω -  ο Γιώργος Νταλάρας ενώ η ηγεσία της συγκυβέρνηση Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης, θα προσφέρει σε όλους το γούρι της χρονιάς σε χρυσό 22 καρατιών.

Τέλος, ό,τι περισσέψει από την δόση των 34 δις, θα μετατραπεί σε 500ευρα και την ημέρα των Θεοφανείων θα μοιραστεί μαζί με τον αγιασμό στούς πιστούς από τους ναούς όλης της χώρας.

ΤΩΡΑ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!!

ΝΑΣΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (@Facebook)

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα