Σασμός: Η τελευταία σκηνή προκαλεί ανατριχίλα

Σασμός: Η τελευταία σκηνή προκαλεί ανατριχίλα

Απόψε (8/7) πέφτει οριστικά αυλαία για τον Σασμό που για τρία ολόκληρα χρόνια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως θα δούμε στο τελευταίο διπλό επεισόδιο, η μαύρη μέρα, το μεγάλο αντίο στον Μαθιό έχει φτάσει μα κανείς δεν είναι έτοιμος. Όλοι είναι εκεί εκτός από τη Βασιλική. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κοντά του και μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να εμποδίσει αυτήν την απόφασή της, αν ήταν εκεί.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ προσπαθεί να στηρίξει τον διαλυμένο Αστέρη, ενώ η Καλλιόπη με όση δύναμη έχει, παλεύει να αντέξει και να μη λυγίσει. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Στη συνέχεια θα δούμε τα γεγονότα τρία χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν και επισφράγισαν το σασμό. Η Άνω Ποριά διάγει πλέον ευτυχισμένες μέρες, μακριά από το αίμα και τον τρόμο, μετά τη θυσία του Μαθιού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα