Σασμός: Είστε όλοι ανίκανοι - O Αντώνης βγαίνει εκτός εαυτού

Σασμός: Είστε όλοι ανίκανοι - O Αντώνης βγαίνει εκτός εαυτού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές, αφού ο Αντώνης φωνάζει “Είστε όλοι ανίκανοι” και βγαίνει εκτός εαυτού.

Την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους ένα νέο τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο. Την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου φέρνει τον Αντώνη στα όρια του.

“Είστε όλοι ανίκανοι” ουρλιάζει και στο Τμήμα επικρατεί πανικός. Η Στέλλα λέει στο Χρήστο πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση γάμου που της έκανε επειδή νιώθει πως κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος γι’ αυτό το βήμα.

Όσο ο Αντώνης με τον Γιώργο προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να στριμώξουν τους Μουντάκηδες, εκείνοι συνεχίζουν τα σχέδια τους ανενόχλητοι. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, την ίδια στιγμή ο Μαθιός και η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα και εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του.

Στο μεταξύ ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά και όλες οι ισορροπίες ανατρέπονται. Ο νέος επισκέπτης στο χωριό έχει δώσει μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη ωστόσο ο Αστέρης με τον Μαθιό δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν.

Παράλληλα η Θοδώρα δέχεται επισκέψεις και μαθαίνει μια είδηση που την κάνει πολύ χαρούμενη. Η Στέλλα της λέει πως υπάρχει και πάλι πιθανότητα να διεκδικήσει το ορφανό παιδί που ήθελαν να υιοθετήσουν με το Γιώργο.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως αυτή τη φορά ίσως τα καταφέρουν.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα